Drogy na svatbě Meghan! Z tohohle se britská královská rodina jen tak nevzpamatuje!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. prosince 2018 10:50

Členové britské královské rodiny mají předepsaný protokol, podle kterého se musí chovat. Samozřejmostí je omezená konzumace alkoholu na veřejnosti a věc, přes kterou nejede vlak, jsou drogy. Otec vévodkyně Meghan ale nyní přišel se zdrcující zprávou týkající se její svatby!

Thomas Markle se královské svatby své dcery nezúčastnil, v živé paměti má ale její předchozí, tu s s hollywoodským producentem Trevorem Engelsonem, která se konala v roce 2011.

Nyní deník Daily Mail prozradil podrobnosti, které se královské rodině zamlouvat nebudou! Na pozvánkách na svatbu bylo snoubenci vyfoceni jen v plavkách, což by leckomu mohlo připadat nevkusné, někomu zase vtipné a nápadité.

Po svatbě, která se odehrála na Jamajce, ale následovala drogová párty! Všichni hosté totiž dostali mimo jiné i sáček marihuany. Ta je na Jamajce nelegální, na rozdíl od jiných zemí ji tam ale nikdo moc neřeší.

"Nekouřím trávu a myslím že ani Meghan ne," dodal obratem její otec. Přesto nepopřel, že ostatní hosté pod vlivem drog byli, tancovali na populární jamajské reggae a vůbec si svatbu možná užili víc, než v případě britské královské.

Otec Meghan se ale nyní se svou dcerou nestýká. Přesto se podle serveru stanice FoxNews nenechal jen tak odbýt! Neustále se s ní snaží spojit. Dokonce se prý s žádostí o pomoc obrátil na svou bývalou manželku Doria Ragland!

Thomas se podle médií několikrát podílel na skandálech spojených s Meghan, teď se ale už poněkolikáté snaží všechno urovnat. "Napsal jsem Meghan dvoustránkový dopis, ptal jsem se jí, proč věří tím lžím. Také jsem byl za Doriou a ptal jsem se jí, proč se mnou naše dcera nemluví. Kdyby se mnou mluvila, věci by mohly být jiné," je přesvědčen otec vévodkyně.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle