Velké tajemství vévodkyně Meghan? Fanouškům úplně vyrazila dech!

Meghan Markle 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. prosince 2018 15:47

Celá Británie se ptá na jedinou zásadní otázku! Čeká snad vévodkyně Meghan dvojčátka? Podle mnohých tomu velikost jejího bříška více než nasvědčuje!

Budoucí maminka se objevila na veřejnosti a všem vyrazila dech! A to nejen svým půvabem, ale především velikostí svého bříška! A hned se samozřejmě začalo spekulovat.

?? The twins came to say hello tonight pic.twitter.com/R7jDuWe1X2

— Meghan & Harry Updates (@Sussex__Archive) 10. prosince 2018

Na předávání cen British Fashion Awards se sice objevila v černých šatech, které by měly zeštíhlovat, její bříško ale přesto bylo veliké! A toho si všímají nejen fanoušci, ale i média!

Jednou z možností je, že Meghan má termín porodu dříve, než se až dosud myslelo. Podle dostupných informací měla Meghan otěhotnět na konci července a termín její porodu by tak měl vycházet asi na přelom dubna a května 2019.

Meghan Markle shows off 'HUGE' baby bump on night out – fans CONVINCED she's having TWINS https://t.co/I8Ue4hXI4O pic.twitter.com/KjKEzpQsKv

— Daily Star (@Daily_Star) 4. prosince 2018

Podle spekulací by ale za tím mohlo být ještě něco jiného! Šíří se zvěsti, že by vévodkyně, které bude v 37 letech rodit poprvé, mohla mít dvojčátka! Její rostoucí bříško se nedalo přehlédnout již dříve, než oficiální zprávu oznámili světu. 

Mnozí se už v minulosti podivovali nad tím, že Meghan vykouklo mnohem dříve, než je u prvorodiček běžné.

Témata: Meghan Markle Princ Harry