Šílený plán nabírá na obrátkách! Královská rodina je kvůli Meghan na pokraji infarktu!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. prosince 2018 11:30

O tom, že vévodkyně Meghan Markle odmítá porod v nemocnici, jsme vás na serveru stars24.cz již informovali. Šílený plán ale dostává úplně nové rozměry a královská rodina je z něj v šoku!

Vévodkyně Meghan dělá královské rodině samé problémy. Není proto divu, že ji nemohou vystát. Ostatně i to je důvod, proč princ Harry s manželkou už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem.

Ty vznikají proto, že se Meghan Markle a Kate Middleton podle všeho nesnesou. A není se čemu divit. Zatímco Kate dbá královskému protokolu, Meghan pošlapává staré tradice a vše si mění podle svého.

Těhotná vévodkyně například odmítá tradiční porod v St Mary’s Hospital a preferuje domácí porod do bazénku! Sehnala si o tom všechny možné informace a zdá se, že to myslí smrtelně vážně.

Její plán má ale druhou část. Meghan si chce pro tento účel vybudovat ve Frogmore Cottage, kam se s Harrym budou stěhovat, speciální porodní místnost! 

Podle britských médií za celým šíleným plánem stojí Meghanina matka Doria, která se chce z USA přestěhovat do Británie a pomoct jí s porodem i výchovou.

To se ale údajně nelíbí královské rodině, která preferuje porod v nemocnici. Je proto dost dobře možné, že Meghan porod doma zatrhne. Otázkou zůstává, jestli si to vévodkyně nechá líbit.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)