Megaskandál v královské rodině? Tohle už Meghan opravdu přestřelila! Kate to nerozdýchá!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

5. prosince 2018 11:05

Jeden šok za druhým. Tak by se nejlépe daly vystihnout dojmy a pocity, které má královská rodina z čerstvé vévodkyně Meghan Markle. Američanka, která okouzlila prince Harryho, se ale tentokrát zřejmě překročila všechny meze.

Není divu, že ji královská rodina nemůže vystát. Právě princ Harry s manželkou Meghan už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem.

Ty vznikají proto, že se Meghan Markle a Kate Middleton podle všeho nesnesou. A není se čemu divit. Zatímco Kate dbá královskému protokolu, Meghan pošlapává staré tradice a vše si mění podle svého.

Příkladem budiž nedávno prosáklý spor o svatební prostory. Meghan totiž byla první nevěstou, které honosné prostory historické kaple, v níž došlo k obřadu, nevoněly. Údajně chtěla do místnosti před svatbou instalovat osvěžovače a vzduch provonět, to ale Kensingtonský palác zamítnul.

Podobných neshod najdeme více, teď tomu všemu ale Meghan nasadila korunu! Podle The Sun totiž těhotná vévodkyně odmítá tradiční porod v St Mary’s Hospital a preferuje domácí porod do bazénku!

Na rozdíl od jiných královských členů také plánuje vystavit svá ňadra na světlo světa. Chce totiž kojit na veřejnosti, na čemž sice není nic špatného, pro členku královské rodiny se ale toto chování nehodí!

Meghan také prý nechce, aby její děti chodily oblékané tak, jak nařizuje protokol. Plánuje údajně porušovat i tyto tradice a její děti nebudou nosit šortky, navzdory tomu, že to dělaly všechny královské děti po uplynulé stovky let.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)