Poprask v královské rodině! William vyštval Harry a Meghan z paláce!

Princ William

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

24. listopadu 2018 19:28 | Aktualizováno: 24. listopadu 2018 21:07

Královskou rodinou otřásá nový skandál. Princ Harry s manželkou Meghan už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. kvůli princi Williamovi se musí odstěhovat..

Harry a Meghan se přestěhují do menšího sídla zvaného Frogmore House, který leží na pozemku u hradu Windsor. Důvodem mají být podle serveru Daily Mirror spory Harryho s bratrem Williamem.

Princ a vévodkyně se chtějí do Frogmore House přestěhovat dříve, než se jim narodí první očekávaný potomek. Kensingtonský palác už stěhování dokonce potvrdil. Důvody ale komentovat nechtěl.

Ani tak ale královský pár nepřijde zkrátka. V novém sídle bude mít k dispozici deset pokojů včetně herny, tělocvičny nebo fitness studia. Frogmore House přitom sloužil jako domov pro služebnictvo. Čeká ho ale rekonstrukce.

Bude se také muset vyřešit také otázka bezpečnosti. Dům obklopují rozsáhlé zahrady, ty jsou ale jen oplocené malým plotem. To je pro královský pár pochopitelně nedostatečné zabezpečení.

Na windsorském zámku vzdáleném od centra Londýna asi 32 kilometrů se mladý britský princ a americká herečka letos v květnu brali a v nedalekém panském sídle Frogmore House se po svatbě konala večerní recepce za účasti dvou stovek přátel novomanželů.

Harry a Meghan nyní bydlí v domě zvaném Nottingham Cottage na pozemku Kensingtonského paláce v západním Londýně. Palác je také domovem rodiny Harryho staršího bratra Williama, který má s vévodkyní Kate tři děti. Harry a Meghan nicméně i po přesunu do Windsoru budou mít v Kensingtonském paláci své oficiální kanceláře.

Témata: královská rodina (gbr) Princ Harry Meghan Markle Princ William