Ona se snad úplně zbláznila! Lidé, kteří nejsou muslimové, jsou nechutní, tvrdí známá zpěvačka

Sinéad O'Connorová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. listopadu 2018 13:15

Irská zpěvačka Sinéad O'Connor se zřejmě zbláznila! Poté, co nedávno konvertovala k islámu, na sociálních sítích zveřejnila neuvěřitelně rasistický komentář!

O´Connorová, která se loni nechala oficiálně přejmenovat na Magdu Davittovou, o své konverzi k islámu nedávno informovala na svém twitterovém účtu. Doplnila, že přijala arabské jméno Šuhadá.

Zveřejnila také video, na němž zpívá azán, jímž jsou muslimové svoláváni k modlitbě. Na jiném videu zase odříkává s podporou jednoho irského imáma šahádu, vyznání víry.

Teď se ovšem postarala o mnohem větší poprask! Napsala doslova, že je jí špatně z bělochů, čili těch, kteří nevyznávají islám.

I'm terribly sorry. What I'm about to say is something so racist I never thought my soul could ever feel it. But truly I never wanna spend time with white people again (if that's what non-muslims are called). Not for one moment, for any reason. They are disgusting.

— Shuhada’ Davitt (@MagdaDavitt77) 6. listopadu 2018

„Hrozně se omlouvám. To, co teď řeknu, je něco tak rasistického, že mě nikdy nenapadlo, že by moje duše něco takového mohla cítit. Ale upřímně, nikdy nechci trávit čas s bílými lidmi (pokud se tak říká nemuslimům). Ani jedinou chvíli, z jakéhokoliv důvodu. Jsou nechutní.“ Znamená to, že Sinéad asi ani nechce trávit čas se svými dětmi - ty totiž na islám nekonvertovaly. Zpěvačka se s nimi nestýká už delší dobu. Sociální pracovníci jí je totiž odebrali z péče kvůli jejím psychickým problémům a neschopnosti se o ně starat.

Tímto „výlevem“ ale zpěvačka, která se proslavila hlavně hitem Nothing Compares 2 U z roku 1990, neskončila. Pustila se také do ostatních náboženství a do křesťanských a židovských teologů, které označila za ateisty a satanisty. Dodala, že by měli vědět, že v Koránu se nemluví o násilí více než v Bibli.

Témata: Sinéad O'Connorová islám rasismus