Kolik zaplatil Rytmus za prsten pro Jasminu? Tahle částka vám vyrazí dech!

Rytmus požádal Jasminu o ruku! 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. listopadu 2018 9:23

Rapper Patrik Rytmus Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagic jsou spolu jen pár měsíců, je ale jasné, že svůj vztah myslí vážně! Rytmus totiž před několika dny požádal svou lásku o ruku v její rodné Bosně a Hercegovině, kde trávili dovolenou. Když novináři ukázali prsten klenotníkovi, nestačili se divit!

Rytmus a Jasmina denně zásobovali své profily na sociálních sítích zamilovanými fotkami či videi. Přesto bylo pro mnohé překvapení, když kontroverzní Patrik rozhodl požádat svou lásku o ruku!

„Staneš se ženou mého života? Řekla ANO. Stalo se tak v Bosně / Tuzle kolem půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední sekundy netušila, že ten prsten jsem od čtvrtka nosil u sebe,“ popsal rapper, jak se vše semlelo.

Básnil také o tom, jak to bylo krásné a plné emocí. „Na tento moment jsem čekal celý život a řeknu vám tak, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku, je nepopsatelně nejkrásnější pocit, jaký jsem zažil,“ dodal.

A kolik vlastně utratil za zásnubní prsten? Patrik samozřejmě žádnou částku neprozradil, novináři ze slovenského deníku Nový čas ale fotku šperku ukázali odborníkovi. Podle klenotníka mohl za prsten Jasminině zaplatit až 10 000 eur, tedy téměř 260 tisíc korun! A to je suma opravdu astronomická! 

Kolem dvojice se ale také ihned začaly objevovat spekulace týkající se těhotenství sexy moderátorky. A i samotný Rytmus něco takového naznačil ve svém příspěvku. K fotce totiž přidal i jeden záhadný odkaz - matka našich dětí . Chtěl snad tím naznačit, že Jasmina je již v radostném očekávání?

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič