Drsný útok maminky Borkovce na Knechtovou: Stará k**vo! Na staré p**i se dobře cvičí, ty ubožačko!

Petr Borkovec 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2018 11:51

Je to jako telenovela – zamilovaný pár chce být spolu navzdory nepřízni osudu i kritice okolí! Právě tak by se dal shrnout vztah mezi zpěvákem ze SuperStar Petrem Borkovcem (18) a zpěvačkou a porotkyní Katarinou Knechtovou (37)!

Petr za svou lásku k o 19 let starší Kataríně bojuje jako lev! Dokonce se prý musel postavit milované mamince Janě Borkové, která si ho vzala z dětského domova! Podle serveru Extra.cz se k sobě milenci po dvou měsících od rozchodu opět vrátili.

Jejich okolí jim však lásku nepřeje! Za zářijovým rozchodem, který iniciovala Katarína Knechotvá, prý stála Petrova maminka! Ta se totiž nesmířila s tím, že jí Petra odvedla starší žena. A tak jí začala posílat hodně sprosté vzkazy!

„Psala jí vulgární zprávy. Nadávala jí, že je stará k**va, a nechyběly tam ani výhrůžky. Hrozila jí, že na ni pošle sociálku,“ prozradil serveru důvěryhodný zdroj. Jana Borkovcová prý chtěla, aby dala zpěvačka od mladého zajíčka ruce pryč.

„Vypisovala jí opravdu často, třeba to, že mu stačí její stará p**a. Na staré p**i se dobře cvičí, ty ubožačko, přistálo Knechtové v mobilu,“ popisuje zdroj, který osobně tyto nepříjemné zprávy četl.

„Petr ví, že pro jeho mámu nikdy nebude žádná žena dost dobrá. Knechtová se s tím těžko smiřovala, ale pak si řekla, že to nějak skousne,“ dodala osoba, která má velmi blízko k rodině Borkovcových. 

Knechtová v říjnu po rozchodu s Borkovcem nepřímo naznačila, že to v poslední době neměla úplně lehké. „Každý den je kolem mě strašně moc zloby. Je to realita, se kterou musím dennodenně bojovat, a asi cena, kterou musím platit za to, že chci jít vlastní cestou,“ svěřila se. „Ale na konci… všechno se děje z nějakého důvodu.“ tvrdila tehdy.

Témata: Katarína Knechtová Petr Borkovec