Johnny Depp dostal padáka! Jacka Sparrowa si v Pirátech z Karibiku už nezahraje!

Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2018 16:43

Představitel piráta Jacka Sparrowa z oblíbené série Piráti z Karibiku, herec Johnny Depp, skončil. Podle scénáristy Stuarta Beattieho si v dalších dílech už neškrtne.

Johny Depp si lstivého piráta poprvé zahrál před patnácti lety a touto rolí se proslavil po celém světě.  Dříve nezávislý herec spolupracující s režisérem Timem Burtonem se přes noc stal vrcholnou hollywoodskou ikonou.

I přes jeho popularitu ale za roli opilého a podlého kapitána nikdy nezískal Oscara. Přesto mu vydělala dostatek peněz, aby už do konce života nemusel pracovat. A jak se nyní ukázalo, asi opravdu nebude muset. 

Minimálně ne na tomto projektu. Studio Walt Disney totiž počítá s dalšími díly této fantasy série, ne však se samotným Deppem. Podle televize DailyMailTV za tím může být fakt, že poslední film z celé série už diváky nijak netáhl a studio chce celé Piráty restartovat, avšak bez Deppa.

Pro Deppa tak jde o další ránu. Momentálně totiž kromě ztráty své nejslavnější role prochází soudními tahanicemi se svou bývalou manželkou Amber Heard, kterou měl údajně fyzicky týrat. Veřejnost se přiklání na její stranu a herec tak v Americe upadá v nelibost.

Témata: Johnny Depp