Vévodkyně Meghan ještě ani neporodila a už je v průšvihu! Skončí kvůli dítěti u soudu?

Thomas Markle 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. října 2018 13:16

Ještě se ani nenarodilo a už hrozí, že se o něj povede ostrý soudní spor! Otec vévodkyně Meghan Thomas Markle (74) se chce velmi zoufale usmířit se svou dcerou ještě před tím, než se jí narodí dítě. Důvod je prostý – chce svého vnuka nebo vnučku navštěvovat! A pokud mu to královská rodina neumožní, může být zle!

Otec vévodkyně ze Sussexu po oznámení, že je jeho dcera těhotná, výrazně zvýšil své úsilí o usmíření, tvrdí britský deník The Mirror. Důvod je jasný – chce vídat a navštěvovat svého vnuka nebo vnučku. Zdroje z okolí královské rodiny tvrdí, že Markle dokonce mluvil o svých „právech" a že děťátko bude také součástí jeho rodiny, protože bude mít „krev Markleů" i „modrou krev".

Thomas Markle se prý už několikrát pokusil kontaktovat Kensingtonský palác a dokonce apeloval na arcibiskupa z Canterbury Justina Welbyho, který oddával prince Harryho a Meghan, aby mu pomohl.

Zdroje také říkají, že jeho hněv, který se objevil poté, co byl vyloučen ze života své dcery, je tak velký, že může dokonce najmout právní tým, který by mu mohl u soudu návštěvy vymoci! „Palác si je velmi dobře vědom toho, jaké problémy by s Thomasem mohly být. On sám pevně ​​věří, že by měl být součástí života dítěte stejně jako princ Charles,“ uvádí zdroj.

„Thomas říká, že Markleova krev bude v žilách dítěte kolovat stejně tak jako ta modrá. Tvrdí, že má práva. Přiznal, že udělal chyby, ale Meghanino těhotenství způsobilo, že se chce zoufale usmířit,“ píše deník s odkazem na svého informátora. Thomas Markle prý doufá, že právě dítě bude tím, co konečně zlomí jejich odcizení.

O tom, že že jeho dcera těhotná, se přitom Thomas dozvěděl z rádia v autě. „První věc, na kterou jsem myslel, bylo, jak držím Meghan jako novorozence. Myslel jsem si: Moje dítě má dítě. Dítě je požehnáním a těším se, že uvidím malou Meghan nebo malého Harryho,“ popisuje otec vévodkyně.

Přátelé Thomase dokonce tvrdí, že by byl rád, kdyby se dítě jmenovalo Thomas, pokud Meghan bude mít chlapce. Jeho jediný syn se také jmenuje Thomas.

Témata: Thomas Markle Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)