Magda Vášáryová ostře vynadala českým mužům! Jste špinaví a nechutní...

Magda Vášáryová 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. října 2018 9:11 | Aktualizováno: 19. října 2018 17:22

Slovenská herečka, diplomatka a politička Magda Vašáryová po nějaké době zavítala do Česka. Tomu, co viděla v Praze, ale nechtěla sama věřit! Na ulici prý potkala tolik zanedbaných mužů, že se raději než na ně dívala na špinavý chodník!

Vašáryová se svěřila, že byla před pár dny v Praze a že si udělala procházku s Václavského náměstí na konec Karlova náměstí. „Dvacet pět stupňů na sluníčku, v parku dozlatova vybarvené listí, krásná, Praha, ale…“ vyjmenovala krásy české metropole.

Pak ale přišla ostrá kritika! „Množství obézních mužů v pomačkaných kalhotách po kolena, ve kterých museli spát, a krátká trička, kterými se snažili, marně, překrýt před cizími zraky vycpaná břicha, ty pomníky nad neexistujícími hrdiny,“ podivuje se nad vzhledem českých mužů herečka a politička.

To vše ji vyděsilo natolik, že se raději dívala jinam. „Už podle slovníku musíte pochopit, že jsem se nakonec dívala radši na špinavý chodník, abych se v tom krásném městě tváří v tvář nepotkala se špinavými, nechutnými, zanedbanými muži. Proč nechtějí být elegantní a prezentují se tak odpudivě? Nechce se jim do sebe investovat? Chudák Praha,“ posteskla si Vašáryová.

„Co tak skočit do sprchy, k holičovi a přestat tolik jíst.. Elegantní boty, vyžehlená košile a přežehlené kalhoty. Za tři hodiny to stihnete,m“ poradila mužům na závěr.

Témata: Magda Vášáryová Praha Česká republika