Británie šílí: Narodí se Harrymu a Meghan malá Diana s černou pletí?

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. října 2018 14:40

Přestože těhotenství vévodkyně Meghan bylo veřejně oznámeno teprve dnes, média a sociální sítě jsou už plné spekulací o tom, jak se bude prvorozený potomek prince Harryho jmenovat či jak bude vypadat.

Zdá se, že Meghan se cítí dobře, zatím jen září. Údajně za sebou má první kontrolu na ultrazvuku ve 12. týdnu těhotenství. Znamená to, že je ve 3. měsíci a miminko by se mělo narodit nejpozději v dubnu. Pokud jsou tyto výpočty pravdivé, znamenalo by to, že Harry s Meghan počali dítě už 10 týdnů po svatbě.

Deník Daily Mail už spekuluje, jaké jméno děťátko dostane. Pokud to bude holčička mohla by se podle bookemakerů jmenovat Victoria, Alice, Elizabeth – a nebo po Harryho matce Diana. Chlapeček by pak mohl dostat jméno Albert, Arthur nebo Phillip.

Právě jméno Diana je ale médii skloňováno nejčastěji. Podle deníků by mohla holčička dostat jméno na počest Harryho milované matky. William a Kate vzdaly hold Dianě, princezně z Walesu, v roce 2015 tím, že její jméno dali své dceři Charlottě jako jedno z prostředních jmen.

Zmiňuje se také jméno Thomas – jde o rodinné jméno Markleů. Jmenuje se tak Meghanin otec i její nevlastní bratr. S ohledem na vztahy mezi královským palácem, Meghan a její rodinou ale není pravděpodobné, že by tak svého případného syna Harry a jeho žena pojmenovali.

V tom, jestli to bude chlapeček nebo holčička, zatím nemají bookemakeři jasno nemají.

Další žhavou otázkou je barva pleti miminka. Meghanina matka je totiž afroameričanka. proto se Dá se proto předpokládat, že tmavší gen bude dominovat. Zajímavé tak bude sledovat, jakou Harryho typicky britské ohnivé vlasy a světlá pleť pokrytá pihami vytvoří kombinaci s afroamerickými geny ze strany Meghan.

Jasno v tom, jak bude dítě vypadat už má Whoopi Goldberg. Herečka tmavé pleti se už nechala slyšet, že královské dítě bude vypadat „jako ona“. Jisté je, že toto netrpělivě očekávané dítě se rázem bude sedmé v následnictví trůnu. Před ním jsou pouze princ Charles, princ William, princ George, princezna Charlotte, princ Louis a princ Harry.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Velká Británie