Karel Gott se od lékařů dozvěděl drtivou zprávu o svém zdravotním stavu!

Karel Gott 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2018 11:34

Zpěvák Karel Gott (79) se před čtyřmi roky dozvěděl děsivou diagnózu – lékaři mu objevili rakovinu mízních uzlin. S nemocí se zdárně pral a nakonec ji porazil. Přiznává ale, že na začátku tak optimistický rozhodně nebyl!

Gott se svěřil, že po oznámení diagnózy se strachoval o život a dokonce myslel na nejhorší! „Pan profesor, který mě léčil, mi naznačil a řekl to i mojí ženě, abychom počítali se vším,“ přiznal Gott v knize rozhovorů bývalého šéfa Miss ČR Miloslava Zapletala Nesmrtelní.

Zpěvák, který má doma desítky Zlatých a Českých slavíků si tak prý nedělal moc velké naděje a smiřoval se s tím, že přijde konec!

Léčba ale zabrala a rakovina ustoupila. „Pokládali to za zázrak,“ dodal zpěvák, který už zase běhá po pódiu. A že je opět v plné síle, dokazuje i jeho pracovní vytížení!

V červnu vydal studiové album Ta pravá a absolvoval koncert ve vyprodané pražské O2 areně, kde s ním vystoupili Michal David, Ewa Farna, Markéta Konvičková, Leoš Mareš a Marek Ztracený. Začal také natáčet pohádka Když draka bolí hlava, ve které hraje kováře.

Témata: Karel Gott