Pravda o těhotenství: Rytmusova Jasmina konečně promluvila!

Jasmina Alagič 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. září 2018 16:29 | Aktualizováno: 20. září 2018 21:11

Spekuluje se o tom dlouho. Je přítelkyně slovenského rapera Patrika Vrbovského alias Rytmuse, půvabná Jasmina Alagič, těhotná nebo ne? Moderátorka to konečně řekla bez obalu.

Jasmina se na sociální síti pochlubila, že prožívá jeden z nejsilnějších a nejšťastnějších dní vůbec. "A dnes jako už po milionté jsem si potvrdila že ten nahoře přesně ví co dělá. Tohle je emočně můj nejsilnější rok jaký jsem v životě měla a postarali se o to moje nejbližší osoby a já Vám z celého srdce děkuji že mohu s Vámi tak silně, jak my Balkánci umíme, prožívat toto přenádherné období," napsala moderátorka.

"Miluji můj úzký kruh, právě proto mi štěstí nemůže nic vzít, protože pokud máš základnu tak silnou, že umí udržet i ty, které do ní pozveš, tak máš všechno. Protože jedině, na čem v živote záleží, je to, abys Ty a Tvoji nejmilovanější měli šťastný život a společně si ho uměli vychutnávat," pokračuje Jasmnia.

Už i jí je ale jasné, k čemu by tato její zpověď vedla. Rozhodla se proto připsat a na rovinu vyjasnit, jak to je s jejím těhotenstvím: "Nejsem těhotná," dodala.

Témata: Jasmina Alagič