Rihannina modelka musela z mola rovnou do porodnice! Porodila jen pár hodin po kontroverzní přehlídce spodního prádla

Slick Woods 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

17. září 2018 16:26

Kontroverzní přehlídka spodního prádla značky Savage x Fenty zpěvačky Rihanny vyvolala velký poprask. Modelky všech tvarů, ale i těhulky. To byla přehlídka spodního prádla, kterou vám nabízíme v naší galerii.

Rihannina extravagantní modelka Slick Woods (22), byla jednou z postav na mole, kterou jste mohli vidět v mnoha zpěvaččiných kampaních její kosmetické značky.

Slick chodí odvážně i v soukromí. Tak prčo by nevyšla se šňůrkami i na molo? Tentokrát oblékla opravdu hodně odvážný outfit, ale samotná přehlídka ještě nebyla nic proti tomu, co následovalo poté. Jak si jistě všimnete, Slick je těhotná. Na přehlídce totiž na ní přišly kontrakce. Proto musela rovnou z přehlídkového mola do nemocnice s porodními bolestmi.Za 14 hodin poté se jí narodil chlapeček Saphir. „14 hodin rození. A narodil se král. Většina z nás ani neví, čím vším ženy procházejí. Jsem tu, abych řekla, že zvládnu cokoliv a kdykoliv chci, stejně jako vy,“ oznámila šťastná modelka na svém Instagramu u fotky z přehlídky. Otcem malého chlapečka je její přítel, model Adonis Bosso.

Témata: Slick Woods modelky