Otřes v královské rodině! Tohle se nemělo dostat na veřejnost!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. září 2018 15:22

To, o čem se dlouhé týdny spekulovalo, se zřejmě stává skutečností. Novomanželé princ Harry (33) a Meghan (36) se po svatbě údajně opravdu rozhodli založit rodinu. Neprozradila to ale královská rodina, jak bývá zvykem, nýbrž matka bývalé herečky!

Americká média tvrdí, že matka Meghan Markle se chystá přestěhovat do Británie. Údajně také začala v Los Angeles navštěvovat kurz pro zájemkyně o práci pečovatelek o miminka.

Co ji k tomu vedlo? Podle médií je to jednoznačné. Meghan je zřejmě opravdu těhotná, čemuž nasvědčuje i její rostoucí bříško.

Daily Star uvádí, že matka Meghan Doria se připravuje na péči o vnouče proto, že ji chce mít vévodkyně ze Sussexu na blízku a nechce, aby o její děti pečoval královský personál. 

Dokud se vše nepotvrdí, jde zatím stále o spekulace, kterým ale vše nasvědčuje. Bývá však zvykem, že k těhotenství v královské rodině se v pravý čas vyjádří královský palác nebo královská rodina. Očekává se proto, že i zde to bude podobné jako v minulých případech.

Magazín Cosmopolitan ale dokonce spekuloval o tom, kolik dětí by nejnovější královský pár mohl mít. Bývá zvykem, že rodiče mají dvě děti, a podle něj by tomu nemuselo být v případě Harryho a Meghan jinak.

Sami se navíc prý na těhotenství chystají! "Postupujeme krok za krokem," uvedl už dříve princ Harry a dodal, že založení rodiny přijde už brzy!

Témata: Meghan Markle Princ Harry