Jasmina poprvé vystoupila Tváři! Tohle od porotců asi nečekala, padala ostrá slova!

Jasmina Alagič jako rapperka Missy Elliott

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. září 2018 8:41

Jasmina Alagič se poprvé objevila ve slovenské verzi populární šou Tvoje tvář má známý hlas. Jak dopadla?

Jasmina se na účinkování na obrazovkách těšila, Slovensko ale bylo napnuté. Dosud ji totiž v podobné pozici nikdo neviděl. A diváci byli zvědaví, jak se s tím popere!

Podle porotců ale obstála! Herečka Zuzana Fialová, která přežila teroristický útok na moskevském letišti Domodědovo, tvrdí, že přítelkyně rappera Patrika Vrbovského byla fantastická.

Původně do ní ale velké naděje zřejmě nevkládali. "Tohle jsem od tebe nečekala. Podle mě to nikdo nečekal, že tahle pipina sem takhle přijde, ty jsi celá fashion, ale tohle..." přiznala, co si o ní porotci mysleli.

Hudební soutěž Tvoje tvář má známý hlas je stejně jako vše ostatní, co se v televizi mihne, zcela nepůvodní a převzatá ze zahraničního konceptu.  Tento formát soutěže byl poprvé vysílán ve Španělsku pod názvem Tu cara me suena v roce 2011.

Postupně se objevil v několika desítkách dalších zemí. Není překvapením, že do Česka přišla tato soutěž jako poslední, tedy ve chvíli, kdy měly všechny ostatní státy už několik sérií za sebou a v době, kdy se už téměř nevysílá.

Témata: Jasmina Alagič Tvoje tvář má známý hlas