Zemřel rapper Mac Miller (†26): Kamarád našel jeho bezvládné tělo v ložnici! Unikl hovor z tísňové linky

Mac Miller 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2018 10:50 | Aktualizováno: 8. září 2018 18:00

Zemřel rapper a zpěvák Mac Miller. Bývalému příteli zpěvačky Ariany Grande bylo pouhých 26 let!

Hudebníkovo tělo bylo objeveno v ložnici jeho domu nedaleko Los Angeles. Našel ho jeho kamarád, který zavolal záchranku. Na veřejnost se dostala nahrávka z tísňové linky, na které rapperův kamarád hovoří o srdeční zástavě.

Magazín Variety i další média uvádějí, že příčinou hudebníkovy smrti mohlo být předávkování drogami. Zpravodajský server TMZ.com hovoří o zástavě srdce kvůli předávkování. Právě z drogami měl rapper dlouhodobě problémy – a nijak se tím netajil.

Přivolaní záchranáři už zpěvákovi nedokázali pomoci, mohli konstatovat pouze smrt. Přesnou příčinu smrti by měla objasnit pitva. Policie na místě musela poskytnou pomoc přátelům zesnulého hudebníka. Jedna z dívek se na místě zhroutila.

„Zářil jako světlo pro celou naši rodinu, přátele a fanoušky. Děkujeme za vaše modlitby," napsala v krátkém prohlášení Mac Millerova rodina. Zároveň požádala, aby fanoušci a novináři respektovali soukromí rodiny.

Zpěvák a hudební producent s občanským jménem Malcolm James McCormick v srpnu vydal své poslední album Swimming. Ještě ve čtvrtek napsal na Twitteru, že se těší na své nastávající turné, které měl zahájit v říjnu v San Francisku.

Letos v květnu byl zadržen po automobilové nehodě – řídil pod vlivem drog a alkoholu a naboural do elektrického stožáru. Jen několik týdnů předtím se po téměř dvouletém vztahu rozešel s americkou zpěvačkou Arianou Grande, se kterou spolupracoval na několika písních.

Témata: Mac Miller Drogy úmrtí