Sylvester Stallone se vrací! Pátý Rambo bude likvidovat kartel v Mexiku!

Sylvester Stallone v roli Ramba 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. září 2018 18:56

Je to již deset let, co se herec Sylvester Stallone naposledy objevil v roli Ramba. Nyní se připravuje na natáčení nového dílu, které započne už na začátku září. Po sérii spekulací bylo odhaleno i jméno režiséra.

Historie Ramba 5 je pekně zamotaná. I když byl nový díl potvrzen už v říjnu 2016, nikdo netušil, zdali se Stallone vrátí do titulní role. Mezitím se film pozastavil z důvodu plánovaného seriálu o Rambovi, který rovněž nepočítal s účastí Stallona.

Tím, že seriál nikdy nespatřil světlo světa, umožnil tak možnost pátého dílu. Letos v květnu byl konečně ohlášen návrat Stallona v roli Ramba. O režii se postará Adrian Grunberg, který má za sebou film Moje letní prázdniny.

V součastnosti Stallone ukazuje fanouškům, že se připravuje v plné parádě na Ramba 5. Minulý pátek Stallone publikoval na Instagram video, ve kterém intezivně cvičí. Na videu je vidět, jak sedmdesátidvouletý herec zvedá obrovské 113 kg záváží na zemi v posilovně.

„Příprava na Ramba neznamená, že když jste dosáhli určitého věku, musíte ten věk pociťovat !,“ napsal herec na sociální médium.

Zajímavé na tom je, že v rozhovoru v roce 2016 herec tvrdil, že se do kůže Ramba nevrátí, protože se cítí hodně starý na fyzickou aktivitu, kterou role vyžaduje. „Srdce by rádo, ale tělo říká zůstaň doma. Je to jako když se bojovnící vrátí do posledního kola, ve kterém dostanou nakládačku. Nechte to někomu jinému,“ řekl v rozhovoru Stallone. 

Podle scénáře bude Rambo v novém díle bydlet na ranči v Arizoně, kde se bude snažit dostat, co nejvíce obvyklou práci to bude možné. Když se mu starý známý rodinný přítel ozve, že jeho vnučka byla unesena, vydá se na její stopu do Mexika. Svoje síly spojí s novinářem, jehož nevlastní sestra byla rovněž unesena. Dvojice bude bojovat proti mocnému mexickému kartelu.

Natáčet se bude v Londýně, Bulharsku a na Kanárských ostrovech od 1. září. Je to nejspíš naposled, kdy se Stallone objeví v kůži Ramba. Rambo 5 by měl mít premiéru v srpnu 2019.

Témata: Sylvester Stallone Rambo