Meghan se na veřejnosti neudržela: Takto nazvala prince Harryho!

Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2018 14:57

Meghan Markle se nechala trošku unést, a na veřejnosti jí vyklouzla rozkošná přezdívka prince Harryho. Během účasti na charitativním vystoupení svého manžela láskyplně oslovila a lidé na sociálních sítích z toho šílí!

Sociální sítě jsou plné zpráv o Meghan a princi Harrym. Podle serveru Newshub pár pózoval s herci z muzikálu Hamilton, když se Meghan Harryho zeptala: „Vidíš, lásko?"

”Can you see my love?“ Ups, Meghan looked genuinely embarrassed after revealing us how she secretly calls her Husband! ? and the reaction from the cast is adorable... Man die sind doch soooooo süß zusammen!!!!!

Příspěvek sdílený ?? Meghan &Harry ??supporters (@harry_meghan_updates), Srp 30, 2018 v 11:02 PDT

Objevilo se dokonce i video, na kterém je vidět, jak všichni kolem zareagovali - a je jasné, že většina přítomných byla v rozpacích. I když se na první pohled nic zásadního nestalo, v královské rodině nejsou podobné projevy náklonnosti příliš časté – alespoň ne na veřejnosti!

Nutno ale podotknout, že zamilovaný pár má teprve krátce po svatbě a že Meghan je Američanka. A Američané jsou na rozdíl od Britů v těchto věcech mnohem vášnivější a otevřenější!

Pár poutá pozornost médií už od začátku svého vztahu. Pravidelně je fotí všemožná fotografové, když se drží za ruce, nebo když se na sebe navzájem usmívají. Toto je však poprvé, kdy Meghan „uteklo" něco takového.

Podle agentky Meghan Giny Nelthorpe-Cowneové prince Harryho často oslovuje zkratkou Haz, Harry prý pak svou ženu nejčastěji oslovuje jednoduše Meg.

Témata: Meghan Markle Princ Harry