Slavný sportovec padl až na samé dno? Drogy, prostitutky, záchvaty hněvu, rozmlácené věci!

Lance Armstrong navštívil Jana Ullricha na rehabilitaní klinice v Německu

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2018 21:14

Bývalý německý cyklista Jan Ullrich (43) se léčí kvůli problémům s alkoholem a drogami. Po nedávném incidentu v luxusním hotelu na psychiatrickém oddělení kliniky. S dosavadním průběhem léčby je prý spokojen!

Ullrich na klinice ve Frankfurtu nad Mohanem skončil poté, co napadl prostitutku a hrozí mu obvinění ze pokusu o zabití a z těžkého ublížení na zdraví.

"Už teď se cítím mnohem lépe. Cítím se tady v bezpečí a mohu se tak věnovat pouze sám sobě. Musím také podstoupit pravidelné testy na alkohol. Ráno a večer mi berou moč a krev," řekl v telefonickém rozhovoru pro deník Bild čtyřiačtyřicetiletý Ullrich.

Olympijský šampion z roku 2000 má také povoleno telefonovat třem synům, kteří žijí s matky. Právě ty ho prý drží nad vodou. "Děti jsou moje medicína," uvedl Ullrich.

Právě rozchod s manželkou, kvůli němuž od Velikonoc syny neviděl, prý přispěl k problémům s drogami a alkoholem. "Když problémy se Sarou na jaře začaly a já děti několik týdnů neviděl ani s nimi nemluvil, dostával jsem záchvaty vzteku. Občas jsem rozbil televizi nebo vytrhl ze stropu boxovací pytel. Začal jsem brát kokain a amfetamin. Ale když mám děti, drogy nepotřebuji," tvrdí.

Po odloučení od dětí se bývalý sportovec dostal do problémů se zákonem nejprve na Mallorce, kde byl začátkem srpna zadržen za násilné vniknutí do domu svého krajana, herce Tila Schweigera. Po návratu do Německa se pak dostal do konfliktu s prostitutkou, kterou napadl. Ullricha pod vlivem drog a alkoholu musela zpacifikovat policie.

Témata: Jan Ullrich Cyklistika