Krásná Dua Lipa drtí svět pop hudby a věčírků! 5 dní pařila při oslavách 23. narozenin

Dua Lipa - New Rules (Reading + Leeds 2018) 13

Autor: Jan Novák, stars24.cz

26. srpna 2018 16:39

Dua Lipa je bez pochyb nejúspěšnější popovou hvězdou současnosti. A to přináší s sebou hodně pozornosti okolního světa a proto nikomu nemohlo uniknout, že má vystoupení za vystoupením, a "propařenou" jednu noc za druhou!

Britská zpěvačka kosovsko-albánského původu slavila 22. srpna své 23. narozeniny. Neslavila je ale jeden den, jak to bývá zvykem u běžných lidí, ona propařila rovných pět dní střídavě odpočinkem u bazénu a na lehátku na Ibize. Oslava to ale byla velmi bujará, jak dokládají naše fotografie v galerii zde. 

Nic ale netrvá věčně a tak i bujará oslava musela skončit. A už je zase zpátky v "práci". Má vystoupení za vystoupením. V sobotu 25. srpna vystoupila na festivalu v britském Readingu, dnes jí čeká vystopení v Leedsu. Dua Lipa dala do svého vystoupení na Reading festivalu 2018 maximum.A to nedávno získala ocenění, že jako jediná zpěvačka v historii má pět hitů, které na internetové službě Spotify překonaly 500 milionů přehrání. Gratulujeme jak ke 23. narozeninám, tak i k tomuto překonanému milníku. 

Témata: Dua Lipa