Johnny Depp má problémy: Násilí, zneužívání, odsunutá premiéra filmu!

Johnny Depp 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. srpna 2018 20:42

Chystaný film City of Lies s Johnny Deppem a Forestem Whitekerem bude mít zpoždění. Distributor Global Road Enterainment odstranil film ze svého kalendáře, ale je pravděpodobné, že bude mít premiéru na konci roku. Prodloužení premiéry má za následek současná situace okolo herce Johnnyho Deppa.

Minulý měsíc manažer starající se o lokace filmu Gregg Brooks řekl, že mu Depp dal pěstí v průběhu natáčení dne 13. dubna 2017. Podle papírového dokumentu vyššího soudu v Kalifornii se Depp naštval, že Brooks zastavil natáčení, když jim vypršelo povolení ke střelbě. Právě v tom okamžiku měl Depp v úmyslu natáčet dlouhou scénu.

Trojnásobný kandidát na Oscara byl v poslední době předmětem nelichotivých poznámek ze strany tisku. Letos v létě se musel herec vypořádat s podvodem, který byl namířen proti jeho bývalým manažerům. Tato situace byla zobrazena v negativním světle magazínem Rolling Stone a brzy se stala virální.

V roce 2016 podala jeho bývalá manželka Amber Heard příkaz k zadržení, tvrdí, že byla obětí hercova verbálního a fyzického zneužívání. Depp předložil minulý týden papíry, které tvrdily, že ho Heardová dvakrát udeřila na její narozeninové oslavě, obvinění herečka z Aquamana popírá.

Film City of Lies vypráví příběh policejního detektiva Russella Poola (Johnny Depp), který se snaží objasnit brutální vraždy dvou slavných raperů Tupac Shakur a Notorious B.I.G., nezávisle na sobě zavražděných. Russell Pool se po dvaceti letech vrací k vyřešení případu za pomoci investigativního novináře a snaží se najít pojítka mezi vraždami.

Na režii chystaného filmu se podílí Brad Furman, který má za sebou filmy jako Infiltrátor, Hra na hraně nebo Obhájce. Po boku Deppa se objeví herci Forest Whitaker, Toby Huss nebo Dayton Callie.

Depp se znovu postaví na velké plátno ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny 15. listopadu.

Témata: Johnny Depp