David Hasselhoff do chomoutu vůbec nechtěl? Slavný here prozradil, co se dělo před svatbou!

David Hasselhoff s novomanželkou Hayley Roberts 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. srpna 2018 12:29

Herec David Hasselhoff (66) a bývalá modelka Hayley Roberts (38) si po dvou letech od zásnub konečně řekli ano. Tajný obřad se konal v Itálii. Jak ale sám ženich přiznal, nebyl si jistý, jestli je svatba dobrý nápad!

Herec, kterého proslavily role v seriálech Pobřežní hlídka nebo Knight Rider prozradil, že si nemyslel, že je správné si vzít svou o 28 let mladší přítelkyni! Přiznal, že už od počátku vztahu, který navázal s Hayley před sedmi lety, jej trápil jejich velký věkový rozdíl.

„Nejdřív jsem si nemyslel, že by bylo správné, abych se oženil s Hayley, protože jsem byl mnohem starší a nechtěl jsem ji připravit o zábavu a mládí a vzrušení z toho, jak se svým partnerem má děti a jak spolu pak zestárnou," řekl David.

Pak si to ale rozmyslel. „Byli jsme spolu asi sedm let a vždy jsme se měli tak skvěle. Uvědomil jsem si, jak moc Hayley miluji a jak moc jsme se stali součástí života toho druhého,“ vysvětluje herec.

A s věkovým rozdílem prý nemá problém ani Hayley. „David působí mnohem mladším dojmem, nevypadá na svůj věk. To já jsem pravděpodobně starší, než kolik říká můj věk. Nemám pocit, že je o tolik starší než já,“ práskla Hayley.

David a Hayley se setkali v roce 2011, když David v Cardiffu točil britskou verzi Talentu; Hayley byla ve stejném hotelu a požádala ho o fotografii. Nicméně prý netušila, že hrál Mitche v Pobřežní hlídce. David pak řekl, že to bylo „milé a osvěžující" a uvědomil si, že se možná setkal s tou pravou.

Témata: David Hasselhoff Hayley Roberts svatba