Pošťuchování slavných zpěváků: Paul McCartney přiznal, co závidí Stingovi!

Gordon Matthew Thomas Sumner, známý spíš pod svým uměleckým jménem Sting, je anglický hudebník a občasný herec z Newcastle upon Tyne. Než se v roce 1985 vydal na sólovou dráhu, byl hlavním zpěvákem, skladatelem, a baskytaristou rockové skupiny sedmdesátých až osmdesátých let The Police. 4

Autor: ČTK, stars24.cz

25. července 2018 18:40

Zpěvák Paul McCartney přiznal, že občas trochu závidí kolegům z branže. Takový pocit ho přepadá například při poslechu Stingovy písně Fields Of Gold. Z dnešních hudebníků uznává rappery Kendricka Lamara či Kanyeho Westa a francouzskou popovou zpěvačku Christine And The Queens.

Paul McCartney (76) je pokládán za jednoho z největších skladatelů v dějinách populární hudby. Přesto i on zná pocit závisti vůči jiným autorům písní. "Ano, to se mi stalo u Fields Of Gold od Stinga," přiznal dnes při debatě v rodném Liverpoolu legendární frontman někdejších The Beatles.

S britským kolegou, který se proslavil ve skupině The Police, o tom už mluvil. "Stingu, ukradls mi moji píseň," citoval McCartney svou vlastní žertovnou poznámku, když dnes odpovídal na dotazy z facebooku na Liverpoolském institutu múzických umění.

McCartneymu vyjde 7. září nové album Egypt Station. Má jít o konceptuální album, které uvozuje i uzavírá ruch nádraží. Konkurovat dnešním megahvězdám popmusic, jako jsou Beyoncé nebo Taylor Swiftová, tak nemíní. Jejich alba jsou spíše kolekcemi jednotlivých skvělých singlů "a taky na to nemám nohy", vtipkoval McCartney. 

Témata: Sting (zpěvák) Paul McCartney