Otřes u Schumachera: Dovolená nebo stěhování? Jeho žena utratila desítky milionů eur!

Michael Schumacher 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2018 10:23

Legendární pilot F1 Michael Schumacher se na konci roku 2013 vážně zranil, spadl na lyžích, uhodil se o kámen do hlavy a upadl do kómatu. Od té doby dostává veřejnost jen velmi kusé informace o jeho zdravotním stavu.

Původně se tvrdilo, že léčba je pro rodinu Schumachera příliš nákladná a že pilotova žena Corrina musela rozprodat velkou část majetku, aby mohla financovat soukromé rehabilitační centrum přímo u nich v domě ve Švýcarsku.

Jenže všechno je zřejmě jinak! Corrina nyní podle německého deníku Bild utratila astronomickou částku za vilu na Mallorce - tedy na ostrově, který měl Michael moc rád! Za rezidenci údajně zaplatila rovných 30 milionů eur.

Rezidence původně patřila Florentinu Pérezovi, španělskému podnikateli, politikovi a prezidentovi fotbalového klubu Real Madrid. 

Žena Michaela Schumachera podle listu tvrdí, že nemovitost pořídila, aby tam mohla trávit svátky se svými dětmi a přáteli. K vile patří také pozemky o rozloze 15 tisíc čtverečních metrů, může se pochlubit dvěma bazény, helipadem, posilovnou, domem pro hosty a obrovskou zahradou s palmami a výhledem na moře.

Média také zdůrazňují fakt, že Michael a jeho žena už dříve vlastnili na tomto ostrově vilu a že zde před Schumacherovým úrazem rodina pravidelně trávila prázdniny. Je prý proto možné, že se Corrina rozhodla do nového sídla převést i svého manžela, o jehož stavu rodina dál mlčí.

Témata: Michael Schumacher Malorka