Pansexuálové hýbou světem! Miluju muže i ženy, líbáme se všichni se všemi, přiznal zpěvák!

Miley Cyrus 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2018 9:15

Jsem pansexuál, tvrdí o sobě zpěvák Brendon Urie (31), zpěvák skupiny Panic! At the Disco. Hudebník se svěřil, že i když je ženatý se Sarah Orzechowski (31), přitahují ho i muži!

Urie je sice pět let ženatý, tvrdí prý ale, že na  pohlaví protějšku mu nezáleží! Není ale bisexuál, protože jak sám říká, zamilovat se může klidně do muže i ženy, protože se zamilovává do osobnosti. A v tu chvíli je jedno, co má jeho láska mezi nohama!

Zpěvák sice vytrubuje do světa, že je do své manželky Sarah, která se proslavila díky sociálním médiím, zamilovaný, přesto se ale nebrání ani mužům. „Mám zkrátka rád výrazné osobnosti. Řekl bych, že mě můžete s klidem označit za pansexuála,“ tvrdí zpěvák.

Podle něj je důležité, aby měla dotyčná osoba srdce na správném místě. „Rozhodně mě přitahují i muži. Přitahují mě prostě lidé. Myslím, že jsem se právě teď přiznal k pansexualitě,“ uvedl Brendon v rozhovoru pro magazín Paper.

A přestože sám uznává, že jeho postoj může být pro mnohé nepříjemný, jemu to prý úchylné nepřijde. „Vím, že jsem některé lidí přivedl do rozpaků tím, čemu říkám jevištní homosexualita,“ vysvětlil s tím, že díky takovým vystoupením měl chuť podobné věci dělat stále častěji.

A jak to všechno začalo? „Na našem prvním turné jsem šel za kytaristou Ryanem a dal jsem mu pusu na krk a na rty a on začal šílet. Tak jsem mu jen řekl, že jsem mu chtěl dát pusu,“ zavzpomínal Urie.

„Jdu zapařit s přáteli a po pěti nebo šesti pivech už se líbáme všichni se všemi. Lidé jsou jako omráčení a začnou bláznit. Jsme barsexuálové,“ dodal zpěvák, který přiznává, že jsou z toho ostatní lidé většinou v šoku.

Jak poznamenal server E!Online, během posledních několika let jsou celebrity čím dál tím otevřenější a diskutují třeba i o definici své sexuality. Urie tak není první, kdo se k pansexualitě přiznal.

S podobným coming-outem nedávno přišla i hvězda jedné z amerických reality show Natalie Negrotti. Herečka Asie Kate Dillon či zpěvačka Miley Cyrus.

Témata: Brendon Urie (zpěvák) Miley Cyrus pansexualita