Proč se rozpadlo Saganovo manželství? Šokující dopis odhalil pikantní detaily!

Peter Sagan

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. července 2018 14:38

Celý svět byl v šoku, když Slovák Peter Sagan během Tour de France oznámil překvapivý rozchod s manželkou Katarínou. Objevily se spekulace, že si sportovec našel milenku. Jenže jak se zdá vše je nakonec úplně jinak!

Trojnásobný mistr světa v cyklistice se s bývalou modelkou oženil na podzim roku 2015. Loni v říjnu se jim narodil syn Marlon. I proto fanoušky doslova šokovalo, když se objevila zpráva o jejich rozchodu!

„Po dlouhé a uvážlivé debatě jsme s Kate došli k závěru, že by bylo mnohem lepší, kdybychom se jako pár rozešli. Cítíme, že bychom měli dál žít jako dobří přátelé a shodujeme se v tom, že je to správný krok," uvedl Sagan na facebooku.

„Zamilovali jsme se do sebe, ušli společně fantastickou cestu a byli jsme požehnáni krásným synem. Kate byla důležitou součástí mého života, celé ty roky mě podporovala v kariéře a je to skvělá matka. Necítíme k sobě žádnou zášť, pouze půjdeme svou vlastní cestou, se vzájemným respektem. Na prvním místě pro nás teď bude Marlon. Uděláme všechno pro to, abychom mu zajistili láskyplné prostředí pro výchovu a byli oddanými a milujícími rodiči, které potřebuje," napsal osmadvacetiletý cyklista.

Dodal, že rozchod dál nechce komentovat. „Rád bych všem předem poděkoval za respektování našeho soukromí,“ dodal Sagan.

Média ihned začala spekulovat, jestli za rozchodem není něco víc! Podle některých spekulací za rozpad manželství může Saganova milenka. Údajně má jít o německou fyzioterapeutku Lindu Odehovou, se kterou se sportovec seznámil při působení v předchozím týmu Tinkoff-Saxo.

Jenže pak přišel do redakce slovenského deníku Nový Čas dopis, který poskytl další informace. Podle jeho pisatele za rozpad může Saganova manželka Katarína. Autor dopisu, který má razítko pošty v Žilině, totiž uvádí, že Katarína byla problémová partnerka.

Autor listu, který neprozradil své jméno, popisuje množství nezveřejněných detailů, jejichž pravdivost deníku údajně potvrdili lidé z blízkého okolí obou rodin. Důvodů krize má být několik a jsou poměrně závažné.

Katarína Saganová, ještě jako Smolková, se s Peterem seznámila na akci v Bratislavě v roce 2014. Tehdy ale měla vážný vztah. Kvůli Peterovi tak Katka zrušila svatbu s přítelem pouhý měsíc před plánovaným dnem konání.

Zamilovaný cyklista prý kvůli Kataríně omezil setkání s kamarády a obměnil spolupracovníky. Problém prý ale přišel ve chvíli, kdy Sagan přišel za Katarínou s předmanželskou smlouvou. Další hádky následovaly po narození syna. Peter prý nesouhlasil s focením chlapce a celé rodinky do médií. Jedna z posledních hádek pak prý proběhla v lednu kvůli nepokřtění syna Marlona papežem.

Deník kvůli dopisu kontaktoval rodinu - a to ještě před tím, než Sagan o rozpadu manželství informoval, nikdo nic netušil. Saganův bratr Juraj napsal, že neví o tom, že by se Peter chtěl rozvádět. Saganův otec Ľubomír věc komentovat odmítl.

Témata: Peter Sagan