Definitivní konec? Miley Cyrus se prý vdávat nechce, tak udělala šílenou věc!

Miley Cyrus 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. července 2018 14:44

Zpěvačka Miley Cyrus (25) doslova šokovala fanoušky, když smazala úplně všechny příspěvky na svém Instagramu. Začalo se spekulovat, že tato „virtuální sebevražda“ může znamenat, že má osobní problémy nebo se tajně vdala za svého snoubence Liama Hemswortha (28). Jenže se ukázalo, že pravda je úplně jiná!

Miley Cyrus před několika dny úplně zmizela z Instagramu. Zmizely všechny její příspěvky a fotografie. Zůstalo jen víc než 76 milionů fanoušků. A ti začali ihned spekulovat, co se vlastně stalo. jednou z teorií bylo, že se Miley vdala.

Jenže se zdá, že je to právě naopak! Podle serveru OK!Australia se Miley a Liam odvolali svatbu. Podle nejmenovaného zdroje se hollywoodský pár nedokázal shodnout na tom, kdy založit rodinu.

Liam se prý už chce usadit, Miley ale ještě není na něco takového připravená! „On chce děti, už to nechce dál odkládat, ale tato představa se Miley příliš nelíbila. Skončil se zlomeným srdcem,“ vysvětlil zdroj.

„Ona se ve skutečnosti nechtěla vdát. To viděli všichni kromě Liama. Jeho rodina ho dlouho prosila, aby si to uvědomil, ale on Miley věřil. Teď se cítí jako idiot,“ dodal zdroj.

Miley a Liam ale zatím informace o odvolané svatbě ani o rozchodu nepotvrdili. Pravdou ale je, že zpěvačka loni pro deník The Sun uvedla, že manželství není její priorita. „Nechci si ani představovat manželství. Je mi 24. Doufám, že budu ještě trochu žít. Na manželství mám dost času,“ tvrdila tehdy.

Pár se setkal roce 2009 na natáčení filmu Poslední píseň. Liam si pak zahrál i v jejím videoklipu k této písni. V roce 2010 se ale rozešli a již ke konci toho roku 2010 oznámili, že bez sebe nemůžou být, tak se dali opět dohromady. Na konci května 2012 se zasnoubili, v roce 2013 bylo zasnoubení zrušeno. Roku 2016 začala Miley znovu nosit snubní prsten a po spekulacích médií skutečně potvrdila, že s Hemsworthem znovu chodí.

Témata: Miley Cyrus Liam Hemsworth