Nové dítě v královské rodině? Princ Harry promluvil!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2018 11:43

Novomanželé princ Harry (33) a Meghan (36) mají po svatbě nastal čas založit rodinu. Chystají se k tomu ale vůbec?

Touto otázkou se zabývá například magazín Cosmopolitan, který spekuluje o tom, kolik dětí by nejnovější královský pár mohl mít. Bývá zvykem, že rodiče mají dvě děti, a podle něj by tomu nemuselo být v případě Harryho a Meghan jinak.

Sami se navíc prý na těhotenství chystají! "Postupujeme krok za krokem," uvedl a dodal, že založení rodiny přijde už brzy!

Více ale zatím královský pár neprozradil. Je ale možné, touží po více dětech, než jen po dvou. Ostatně tuto tradici už porušila vévodkyně Kate, která má s princem Williamem tři děti. 

A spekuluje se o čtvrtém. Bulvární magazín Life & Style s odvoláním na zdroj blízký královskému páru totiž nedávno uvedl, že Kate Middleton je po "méně než třech měsících od porodu syna Louise opět těhotná."

Kate s Williamem se přitom nikdy netajili tím, že by měli rádi čtyři děti, dvě holky a dva chlapce. Informace o údajném čtvrtém těhotenství navíc už prý mají jak nejbližší příbuzní, tak i sama královna Alžběta II.

Americký server Gossip Cop, který se zabývá potvrzováním či vyvracením mýtů o celebritách, ale tvrdí, že Kate v žádném případě těhotná není. Upozorňuje na nedůvěryhodnost magazínu, který v předešlých dvou případech těhotenství napsal, že Kate čeká dvojčata. Ani jednou tomu tak nebylo.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Velká Británie