Dara už ho nezajímá? Rytmus vybouchl kvůli novinářům: Zoufalci! Dop*če!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2018 20:03 | Aktualizováno: 18. července 2018 1:00

Patrik Vrbovský alias Rytmus žije poslední týdny více než rapem svou novou láskou, moderátorkou Jasminou Alagič. V jeho příspěvcích na sociálních sítích jsou ale jasně patrné narážky na jejich předchozí vztah se zpěvačkou Darou Rolins. A Rytmusovi vadí, že na to novináři poukazují.

Raper Rytmus před několika týdny zavzpomínal na první setkání se svou novou láskou, čímž odstartoval slovní přestřelku mezi ním a jeho expřítelkyní Darou Rolins.

Ta v reakci uvedla, že je z něj zklamaná, a že jí jsou jeho slova líto. Na to ale Rytmus ostře zareagoval s tím, že by se lidé neměli starat o cizí životy. a měli by si uklidit před svým prahem.

Přestřelka pokračovala za občasného doprovodu více či méně souhlasných komentářů jak z řad veřejnosti, tak od jiných celebrit. Nakonec převzala otěže sporu sama Jasmina, která víceméně zopakovala Rytmusova slova.

"Kdyby se staral každý sám o sebe, bylo by o každého dobře postaráno. Nikdo z nás není ani tak výjimečný, ani tak bezchybný, aby ostatní mohl soudit. Žij svůj vlastní život," vzkázala Jasmina! A lidé v komentářích okamžitě pochopili, že tím naráží na Daru.

Na celou rozepři samozřejmě poukazují novináři, což si Rytmus ale zřejmě vyložil jinak. Na instagramu jim totiž vyčetl, že o něm píší proto, že je zamilovaný.

"Slyšel jsem, že v Čechách a na Slovensku vybuchují dennodenně novinářské redakce, kvůli tomu, že jsem zamilovaným" napsal s notnou dávkou smíchu, bez ohledu na to, že tématem jsou jeho narážky vůči Daře, nikoliv to, že je s novou partnerkou.

Tím ale Rytmus neskončil: "Když si představím, že nějací zoufalci žijí mým instagramem a jdou ráno do práci, aby napsali o tom jak jsem zamilovaný a mají kvůli tomu porady, tak chytám záchvaty smíchu," dodal.

"Nemluvě o tom, když vidí jak si užívám život. Přátelé, nachystejte se na to, že dám ještě asi tak 100 fotek s Jasminkou. A nejdeš dopiče?! 200 fotek aby vás šlak trefil," útočil dál Rytmus.

Závěrem ironicky vzkázal, že vydá nové album plné romantických ploužáků. To mu samozřejmě přejeme, stejně jako štěstí v jejich zamilovaném vztahu. O tom ale celá věc vůbec není.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič