Bývalý šéf Ferrari se oženil: Vzal si oscarovou herečku Michelle Yeoh

Jean Todt 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

28. července 2023 20:11

Bývalý šéf Scuderie Ferrari, Jean Todt (77), se oženil s oscarovou herečku z Malajsie Michelle Yeoh (60). O sňatku dal na Instagramu vědět bývalý jezdec F1 Felipe Massa.

Ve čtvrtek si své "Ano" ve Švýcarsku řekli bývalý šéf Ferrari Jeana Todt a herečka Michelle Yeoh. Zasnoubili se před dlouhými 19 lety, necelé dva měsíce poté co se poprvé potkali v Číně. Svatba proběhla v Ženevě, kde mají manželé své hlavní sídlo.

"Dnes, po 6992 dnech, 27. července 2023, v Ženevě, jsme s radostí oslavili tento vzácný okamžik obklopeni milovanou rodinou a přáteli," stálo na svatební kartičce, která popisovala jejich romantickou cestu. 

O svatbě dal vědět bývalý jezdec F1 Felipe Masaa, který sdílel plno momentek ze svatby na svém instagramovém profilu. Zároveň oběma novomanželům popřál hodně štěstí. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Felipe Massa (@massafelipe)

Na fotkách je vidět, že mezi hosty byl pozván aktuální šéf Formule 1 Stefano Domenicali, nebo bývalý jezdec F1 za Ferrari, stejně jako Felipe Massa, Gerhard Berger. 

Mezi hosty putovala i soška Oscara Todtovi novomanželky Michelle Yeoh, kterou letos získala za hlavní ženskou roli ve filmu "Všechno, všude, najednou" a stala se tak první ženou asijského původu, která tohoto ocenění dosáhla.

Jean Todt je bývalý šéf týmu Scuderia Ferrari. Vedl ho v  jeho nejúspěšnějších letech, kdy za tým závodil Michael Schumacher a celkem 5 krát vyhráli šampionát Formule 1. Poté působil od roku 2009 jako prezident Mezinárodní automobilové federace. V této funkci vydržel až do konce roku 2021. 

Témata: Jean Todt