Depp zrušil koncert na Slovensku: Dramatické chvíle na hotelu! Šlo mu snad o život?!

Johnny Depp 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2023 15:50

Na Slovensku v uplynulém týdnu měla, avšak nevystoupila kapela Hollywood Vampires. Důvodem byla zdravotní indispozice Johnnyho Deppa. Co se slavnému herci přihodilo?

Kapela, jejímiž členy jsou také zpěvák Alice Cooper či kytarista Joe Perry, měla vystoupit ve čtvrtek večer v Banské Bystrici. O zrušení akce informovali organizátoři až v den konání, informovala agentura TASR.

"Je nám to líto, ale koncert Hollywood Vampires je definitivně zrušený. O způsobu vrácení vstupného vás budeme informovat," vzkázala společnost Profi Event Tickets. 

Už o dva dny dříve hudebníci zrušili koncert v Budapešti, kde mělo dojít k dramatickým chvílím. S odvoláním na maďarský deník Blikk se o nich zmiňuje Marca. 

Na Deppův hotelový pokoj byli údajně přivoláni záchranáři. "Depp na tom byl tak špatně, že ani nemohl opustit hotel. Zavolali mu doktora, aby zjistili, zda jde o něco horšího," uvedl zdroj zmíněného listu. Podle nejnovějších informací byl slavný herec nalezen v bezvědomí. Není však jasné, co bylo příčinou. 

Témata: Johnny Depp The Hollywood Vampires