Cilian Murphy by o roli Kena uvažoval: "Hrál bych Kena v Barbie 2 ? Jasně"

Murphy, Cillian (herec)

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

25. července 2023 15:43

Herec Cillian Murphy (47), který zažívá velmi úspěšný týden po premiéře filmu Oppenheimer, prozradil, že by nebyl proti roli Kena ve filmu Barbie, který vešel do kin ve stejný den. Oba snímky vedou souboj o nejlepší film a fanoušci jim dali svůj život, když spojili oba názvy a vznikl "Barbenheimer".

Oba snímky měly za víkend obrovský úspěch a může za to i propagace obou filmů za pomoci fanoušků na sítích, kteří tvoří různé koláže, krátká videa a podobné věci pod názvem "Barbenheimer".

Samotní herci obou filmů chtějí podpořit oba tyto počiny. V nedávném rozhovoru pro Cinéfilos Cillian Murphy, který v Nolanově trháku hraje teoretického fyzika Roberta Oppenheimera, přiznal, že by si klidně v Barbie zahrál. "Hrál bych Kena v Barbie 2 ? Jasně. Přečteme si scénář a pojďme si popovídat," řekl Murphy se smíchem. 

"Nemůžu se dočkat, až ten film uvidím," dodal. 

View this post on Instagram

A post shared by Cinéfilos 🎬 (@cinefilosoficial)

"Myslím, že je skvělé pro průmysl a pro diváky, že máme dva úžasné filmy od úžasných filmařů, které přišly do kin ve stejný den. "V kině můžete strávit celý den. Co je lepšího?" řekl Murphy v rozhovoru pro IGN.

Během minulého víkendu se Barbie zapsala do historických knih. Její první filmová série vynesla ohromujících 155 milionů dolarů a stala se tak nejúspěšnějším debutem v historii filmů, které byly režírovány ženou, uvedl Variety.

Oppenheimer si za první tři dny promítání vydělal skvělých 80,5 milionů dolarů. 

Témata: Murphy, Cillian (herec) Barbie