Zemřela první žena a velká láska Franka Sinatry, bylo jí 101 let

Nancy Sinatra, první ze čtyř žen slavného Franka

Autor: Jan Novák, stars24.cz, ČTK

15. července 2018 2:54

Ve věku 101 let zemřela první ze čtyř manželek legendárního amerického zpěváka a herce Franka Sinatry a matka tří jeho dětí Nancy Sinatrová.

Na svém twitterovém účtu to oznámila její dcera Nancy Sinatrová mladší s upřesněním, že její matka skonala v pátek krátce po 18. hodině. Další podrobnosti neuvedla, informovala agentura AP.

"Byla požehnáním a světlem mého života," prohlásila Nancy Sinatrová mladší, která je rovněž zpěvačkou a herečkou.

Nancy a Frank Sinatrovi se seznámili jako teenageři a vzali se v roce 1939. V té době Frankova pěvecká kariéra právě startovala. Poté, co se Sinatra stal hvězdou pop-music ve 40. letech minulého století, se manželé už se dvěma staršími dětmi přestěhovali do Los Angeles.

Rozvedli se v roce 1951 po zpěvákově aféře s herečkou Avou Gardnerovou, se kterou se zakrátko oženil. Nancy Sinatrová vychovávala jejich tři děti - Nancy, Franka juniora a Tinu - a už nikdy se znovu neprovdala.

Nancy Sinatrová přežila nejen svého bývalého manžela, který zemřel v roce 1998 ve věku 82 let na srdeční záchvat, ale i jejich syna. Hudebník Frank mladší nečekaně skonal na jaře 2016 ve věku 72 let po srdeční zástavě.

Témata: Frank Sinatra Nancy Sinatra úmrtí