Byla zatčená policií a vlastní restaurace. Co jste o Lindsay Lohan nevěděli?

Lohan, Lindsay 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2023 16:07

Lindsay Lohan je americká herečka, zpěvačka a modelka, která se stala jedním z nejznámějších mladých talentů v Hollywoodu. Co jste o novopečené mamince nevěděli?

Lindsay Lohan se poprvé objevila na malých obrazovkách v televizním seriálu Another World a později v seriálu As the Bell Rings. Její první filmovou roli získala ve věku 11 let ve snímku The Parent Trap, kde ztvárnila dvojroli dvojčat Hallie Parker a Annie James. Tato role jí vynesla velkou popularitu.

Vedle své herecké kariéry se Lindsay věnovala i zpěvu. V roce 2004 vydala své debutové album Speak, které se umístilo na čtvrtém místě v Billboard 200. Její píseň Rumors se stala celosvětovým hitem.

Lindsay Lohan se potýkala s několika problémy s drogami a alkoholem, které vedly k opakovaným zatčením a pobytem v rehabilitačních centrech. Tyto problémy značně ovlivnily její kariéru a osobní život.

její sláva a osobní problémy jí zajistily velkou pozornost médií. Její život a skandály byly stálým předmětem zpráv a článků v médiích. Po několika těžkých letech se Lindsay Lohan pokusila obnovit svou hereckou kariéru. V roce 2013 hrála v divadelním muzikálu Speed-the-Plow v Londýně a později se objevila ve filmech, jako jsou The Canyons a Sick Note.

Kromě herectví se Lohan angažuje v podnikání. Vlastní několik módních značek a restaurací. V posledních letech se Lindsay Lohan angažuje v podpoře LGBTQ+ komunity a aktivismu za lidská práva. Stala se známou také pro své charity a dobročinnou práci.

Témata: Lindsay Lohan