Lindsay Lohan se stala maminkou! Porodila v Dubaji chlapce

Lohan, Lindsay 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. července 2023 20:48

Populární herečka Lindsay Lohan se stala maminkou. V Dubaji porodila chlapečka, kterého má s kuvajtským bankéřem Baderem Shammasem. Syn dostal jméno Luai.

Lindsay Lohan je americká herečka, zpěvačka a podnikatelka. Narodila se 2. července 1986 ve státě New York. Začala svou kariéru jako dětská herečka a získala popularitu díky svému účinkování ve filmech jako "Rozpustilá děvčátka" (1998), "Freaky Friday: Pátek jako vždy" (2003) a "Chyť mě, když to dokážeš" (2004).

Lindsay Lohan také získala pozornost médií svými osobními problémy a právními obtížemi. Měla několik pobytů v rehabilitačních centrech a soudních střetů kvůli opakovaným zatýkáním a obviněním z drogové závislosti a řízení pod vlivem alkoholu.

V posledních letech se Lindsay Lohan zaměřila na mezinárodní hereckou kariéru a podnikání. Hrála v několika zahraničních filmech a televizních seriálech, a také se věnuje hudbě. Vedle toho se také stala módní návrhářkou a podniká v oblasti kosmetiky.

Lindsay Lohan je známá svým charakteristickým vzhledem, talentem a turbulentním osobním životem, který často upoutává pozornost médií.

Témata: Lindsay Lohan