Šok v rodině Roberta De Nira! Kvůli úmrtí vnuka zatkli DVACETILETOU DEALERKU!

Robert de Niro 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. července 2023 20:12

Zatímco ještě v květnu Robert De Niro prožíval obrovské štěstí, když se stal sedminásobným otcem, už za dva měsíce radost vystřídal smutek. přišel totiž o svého devatenáctiletého vnuka Leandra.

O úmrtí Leandra informovala De Nirem adoptovaná dcera Drena. "Můj krásný sladký andílku. Milovala jsem tě tak moc, že to nelze slovy vyjádřit, už od chvíle, kdy jsem tě ucítila ve svém břiše," napsala maminka zesnulého teenagera.

Příčinu smrti si nechala pro sebe, jak ale informuje server New York Post, zřejmě šlo smrt předávkováním. Policie totiž v souvislosti s úmrtím zatkla teprve dvacetiletou Sofii Haley Marks, která je v New Yorku známou drogovou dealerkou.

Mladou ženu, která si říká také "Percocet Princess" zatkli ve čtvrtek kolem 18:00 během tajné operace vedené policií a Úřadem pro kontrolu drog.  Sofie měla údajně mladému De Nirovi prodat drogy, které ho mohly připravit o život. 

Strážci zákona jí prohledávali dům do pozdních nočních hodin a aktuálně má na krku obvinění z distribuce narkotik a očekává se, že bude předvolána k federálnímu soudu na Manhattanu. 

Témata: Niro Robert de