Harry a Meghan oživují spolupráci se Spotify? Vévodkyně má plány!

Vévodkyně Meghan

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

13. července 2023 19:09

Princ Harry a jeho žena Meghan v polovině června ukončili lukrativní spolupráci s hudební a podcastovou streamovací platformou Spotify. Obsah, který pro ni hvězdný pár vytvářel, by ale mohl vznikat dál.

Obě firmy, včetně té prince Harryho a jeho ženy Meghan, oznámily konec partnerství ve společném červnovém prohlášení pro CNN. "Spotify a Archewell Audio souhlasily, že se jejich cesty rozejdou," stojí v něm.

Server Entertainment Tonight však naznačil, že projekt by mohl pokračovat na jiném místě. "Tým, který stojí za Archetypes (název podcastu - pozn. red.), je nadále hrdý na podcast, který vytvořil pro Spotify. Meghan pokračuje ve vytváření obsahu pro jeho publikum na jiné platformě," uvedl zdroj zmíněného webu.

Hvězdný pár patřil mezi nejdůležitější osobnosti, které na konci roku 2020 oznámily dohodu o exkluzivní spolupráci se zmíněnou službou. Spotify tehdy uvedla, že dvojice pro ni bude uvádět a vytvářet podcasty.

Podle Sky News byla dvojice propuštěna, protože nevytvářela dostatek obsahu. Od podepsání mnohamilionové smlouvy před necelými třemi lety totiž vzniklo jen dvanáct epizod podcastu, hosty byly například zpěvačka Mariah Careyová či tenistka Serena Wiliamsová.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou na volné noze od února 2021, kdy opustili institut královské rodiny. Nyní žijí v bohaté komunitě na západním pobřeží Spojených států, mají syna Archieho a dceru Lilibet Dianu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Spotify