Robbie Williams má spory se sousedy: Ti s ním vedou válku

Williams, Robbie

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

12. července 2023 15:41

Zpěvák Robbie Williams (44) se v současné době snaží prosadit kácení jednoho z mnoha stromů ve svém luxusním londýnském sídle. Nicméně, ne všichni jsou z tohoto rozhodnutí nadšeni. Pro své sousedy je tímto však velikým trnem v oku.

Zpěvák se rozhodl provést na své zahradě menší estetické úpravy, když mu strom, který tam roste, podrývá trávník, a dokonce samotný dům. Takových stromů tam je ovšem víc. To se moc nelíbí jeho sousedům, kteří namítají, že by měl přírodu chránit, ne ji ničit. 

Podle deníku The Sun, jsou stromy na jeho zahradě nebezpečné a Williams kromě žádosti o pokácení stromů doručil místní radě také odborný posudek, ve kterém sděluje, že strom, který chce Williams posekat, je ve špatném stavu. 

Stromy zpěváka však podléhají nařízením, která mají za cíl je chránit. Tímto faktem se ohánějí i jeho sousedé. Ostrý konflikt bude v následujících týdnech řešen městskou radou.

„Dobrý den, rád bych proti této žádosti velmi silně protestoval. Pan Williams již dostal povolení pokácet několik stromů na svém pozemku a nyní se zdá, že chce pokácet další. Kolik stromů chce ještě dostat pryč ze svého pozemku? Stromy jsou naši přátelé a ne nepřátelé. Musíme je milovat – a ne na ně brát sekeru," napsal jeden z naštvaných sousedů v dopise. 

Témata: Robbie Williams