Těhotná Rihanna nafotila reklamní fotky ve spodním prádle

Rihanna

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

11. července 2023 15:46

Zpěvačka Rihanna (35) je nějaký pátek v očekávání a jak je ze sociálních sítí znát, velmi si ho užívá. Některé ženy to brali jako mínus, ona těhotenství bere jako veliké plus a každou chvíli můžeme vidět zpěvaččinu novou těhotenskou fotografii.

Rihanna nedávno na svém Instagramu sdílela sérii fotografií, na kterých se ukazuje v podprsenkách a kalhotkách své vlastní značky. Pro zpěvačku je provokace a odhalenější outfity jako každodenní šálek kávy. S těhotenským bříškem s ní můžeme vidět množství skvělých fotografií v různých stylech.

Jedna z nejnovějších sérií fotek je má na sobě minimum oblečení, jediné co ji zakrývá je růžové spodní prádlo a růžové lodičky. Hlavní důraz je zejména kladen na její zaoblené těhotenském bříško, a jak je to u této slavné umělkyně zvykem, nechybí ani smyslné pózy. Konkrétně jde opět o propagační foto její vlastní značky. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri)

Rihanna není těhotná poprvé. Se svým partnerem ASAPem Rockym má již syna RZA. I tak má nadále, kromě spodního prádla, plno odvážných kousků a nebojí se v něm fotografovat ani teď. Její fanoušci ji milují a pod novou sérií fotek se objevilo plno pochvalných komentářů. 

Témata: Rihanna