Dua Lipa všem vytřela zrak: Na premiéru Barbie přišla v průhledných šatech

Dua Lipa 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

10. července 2023 18:51

Populární popová zpěvačka Dua Lipa (27) ohromila své fanoušky na premiéře Barbie v Los Angeles svým lehce provokativním a zároveň elegantním outfitem. Její zcela průhledné šaty upoutaly pozornost nejednoho fanouška, či kamery.

Na premiéře Barbie v Los Angeles se Dua Lipa objevila v okouzlujících třpytivých šatech, které nechaly jen málo prostoru pro představivost. Její elegantní outfit přitahoval nemalou pozornost a zároveň představoval dokonalou volbu pro tento slavnostní večer.

Popová ikona se rozhodla odhodit podprsenku a ponechala si pouze bílá tanga. Podpatky i šperky sladila s barvou šatů, takže Dua Lipa na růžovém koberci jen zářila. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený DUA LIPA (@dualipa)

Fanoušci na sociálních sítích její odvážný outfit jen chválili: „Jsme doslova svědky jedné z nejkrásnějších žen, které kdy Bůh stvořil," napsal jeden z fanoušků. „Barbie září," napsal dokonce samotný oficiální účet Spotify. 

Zpěvačka si ve filmu zahraje po boku Margot Robbie a Ryana Goslinga roli mořské panny, zároveň ve filmu zazní její skladba Dance The Night.

Témata: Dua Lipa