Heidi Klum ukázala odvážné fotografie před svým vystoupením na Couture Fashion Week v Paříži

Heidi Klum 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

7. července 2023 19:26

Chvíli před svým vystoupením na pařížském týdnu módy Haute Couture Fashion Week se supermodelka Heidi Klum (50) rozhodla pro odvážný tah. Bez jediného špetky oděvu vstoupila okno svého hotelového pokoje, aby si užila nádherný pohled na město lásky.

Spolumoderátorka pořadu Making the Cut se neostýchala ukázat svou odvážnou stránku na nejnovějších fotografiích, které sdílela na Instagramu. Pózovala nahá u velkého okna ve svém nádherně zdobeném hotelovém pokoji v Paříži, přičemž jediným kouskem oblečení byl luxusní závěs pečlivě omotaný kolem jejího těla. 

V popisku příspěvku napsala „Bonjour“. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

Ve středu se Klum představila na přehlídce Jean Paul Gaultier pro podzim/zimu 2023/2024 v nekonvenčním oděvu, který kombinoval prvky plavek a koktejlových šatů.

Klum ocenila ručně šitý kousek od návrháře, který se vyznačoval elektricky modrým přesýpacím bandeau topem a nohavičkami. Barevné prvky byly elegantně připevněny k jedinému kusu černé látky s vycpaným rukávem, vytvářejícím harmonický vzhled. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

„JPG miluju tě. Vždy jsi vizionář lásky a rozmanitosti v kráse. Díky tobě jsem se dnes večer cítila krásně. Teď poslouchám pouliční zvuky Paříže," napsala k popisku pod video s konkrétním modelem šatům, sw kterým leží v posteli. 

Témata: Heidi Klum