Britney Spears tvrdí, že byla napadena ochrankou chránicí nováčka NBA Victora Wembanyama

Britney Spearsová 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

7. července 2023 13:20

Ve středu večer se v Las Vegas stal incident mezi zpěvačkou Britney Spears (41) a basketbalistou týmu San Antonio Spurs Victorem Wembanyamy (19), když ochranka hráče zpěvačku fyzicky napadla.

Popová ikona sdělila, že byla ochrankou fyzicky napadena do obličeje, když se pokoušela získat pozornost Victora Wembanyamy. První, kdo o tomto incidentu informoval, byl server TMZ.

Britney Spears se k incidentu vyjádřila na svém instagramovém profilu, ve kterém píše: „Traumatické zážitky pro mě nejsou nic nového a že jsem jich už zažila. Nebyla jsem připravená na to, co se mi stalo minulou noc. V hale mého hotelu jsem sportovce poznala, když jsem mířila na večeři. Rozhodla jsem se ho oslovit a poblahopřát mu k úspěchu. Bylo tam opravdu rušno, tak jsem mu poklepala na rameno, abych upoutala jeho pozornost.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Maria River Red (@britneyspears)

Spears, která ve svém příspěvku na sociálních sítích nezmiňuje jméno hráče, dále uvedla: Jsem si vědoma vyjádření hráčů, které zmiňuje slova "Popadla jsem ho zezadu", avšak ve skutečnosti jsem mu pouze poklepala na rameno. Ochranka mě poté, aniž by se na mě podívala, před davem tvrdě udeřila do tváře." Dále zdůraznila, že silný úder ji téměř srazil k zemi.

Wembanyama se již dříve ve čtvrtek vyjádřil k incidentu novinářům, když uvedl, že neměl přímý pohled na to, co se stalo. Popisoval, jak procházel s ochrankou halou plnou lidí a slyšel, že někdo na něj volá, avšak ochranka mu předtím dala instrukce, aby se nezastavoval v davu.

„Ta osoba na mě volala ‚Pane, pane‘, pak mě popadla zezadu,“ řekl. "Neviděl jsem, co se stalo, protože jsem šel rovně a řekli mi 'nepřestávej'." Ale ta osoba mě popadla zezadu – ne za rameno, chytila ​​mě zezadu. Jen vím, že ji ochranka odstrčila. Nevím s jakou silou, ale ostraha ji odstrčila." 

Wembanyama ještě dodal, že pár hodin netušil o koho se jedná. Ochranka mu to poté prozdradila. 

Lasvegaská metropolitní policie, kontaktovaná CNN, vydala prohlášení o uznání incidentu, ve kterém potvrdila, že policisté reagovali na výzvu týkající se vyšetřování případu napadení. Uvedla také, že tento incident je zdokumentován v policejní zprávě a nebylo provedeno žádné zatčení ani vydání citace.

Témata: Britney Spears Victor Wembanyama (basketbalista)