Kevin Costner rázně zatočil s manželkou, která se nechtěla vystěhovat z jeho domu!

Costner, Kevin

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2023 19:35

To, že se herec Kevin Costner rozvádí, šokovalo nejednoho příznivce této filmové hvězdy. Zdánlivě poklidné manželství skončilo, když Christine Baumgartnerová začátkem května požádala o rozvod. A teď se karta obrací proti ní.

Pár byl spolu celkem osmnáct let a mají tři společné děti. Podle serveru TMZ ale nyní herec požaduje, aby jeho manželka okamžitě opustila jejich domov.

V roce 2004 totiž podepsala předmanželskou smlouvu, v níž se uvádí, že matka tří dětí se musí do 30 dnů po podání žádosti o rozvod vystěhovat z nemovitosti, kterou herec legálně vlastní. 

Dokumenty ukazují, že se to dodnes nestalo, a proto byl Kevin Costner nucen uplatnit své právo. A to poměrně velkoryse. Podle zahraničních médií totiž nabídl své žene přes 200 tisíc korun jako zálohu na náklady na stěhování a 650 tisíc korun měsíčně na pronájem nového domu.

Jí to ale nestačilo a z domu se odmítla vystěhovat. Costnerovi právníci proto věc postoupili soudu, který nařídil, že se jeho žena musí do konce července vystěhovat.

Té se to ale nelíbí a zažádala o posunutí termínu alespoň do poloviny srpna, to jí ale soud zamítl a potvrdil tak dřívější termín. 

Témata: Kevin Costner