Alain Delon má VÁŽNÝ PROBLÉM? Partnerka ho údajně týrá!

Alain Delon

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. července 2023 21:35

Děti francouzské filmové ikony Alaina Delona podaly stížnost na jeho partnerku, která žije s ním v jeho rezidenci v Douchy. Podle advokátky dětí je Delonova společnice vůči 87letému herci čím dál agresivnější a urážlivější.

Podle dětí například dohlíží na jeho telefonní hovory a soukromé zprávy. Odpovídá za něj, jedná v jeho jméně a otevírá jeho poštu. Zamezuje také údajně dětem, aby ho pravidelně navštěvovaly, jak bylo zvykem. Podle právničky dětí Christophe Aleyové se také nelidsky chová k jeho psovi.

Anouchka, Alain-Fabien a Anthony Delonovi proto podali podnět na státní zastupitelství v Montargis v departementu Loiret ve střední Francii, kde Alain Delon vlastní majetek. Anthony Delon také podal druhou stížnost na stejnou osobu, založenou na "faktech zjištěných během posledního půldruhého roku", kvůli "omezování osobní svobody zranitelné osoby, zneužívání slabosti a morálního obtěžování".

Situace se podle Anthonyho Delona dostala tak daleko, že jeho otec sám požádal svou společnici, aby opustila jeho rezidenci v Douchy, uvedla francouzská média.

Alain Delon se proslavil jako atraktivní a talentovaný herec v řadě snímků, zároveň ale vyvolával kontroverze svými politickými názory a také svým chováním ke ženám. V květnu 2019 ho americká organizace Woman and Hollywood nazvala "rasistou, homofobem a misogynem". 

Témata: Alain Delon