Tom Holland o vztahu se Zendayou: „Naše láska stojí za zlato"

Holland, Tom

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

5. července 2023 22:00

Herec Tom Holland (27) a herečka, i zpěvačka Zendaya (26) mají k sobě blíž než by se mohlo zdát. Dvojice se poprvé objevila společně na filmovém plátně ve filmu Spider Man: Homecoming a tam přeskočila jiskra. Dnes tvoří hvězdný pár nejen na plátně, ale i ve skutečnosti.

V pondělní epizodě podcastu Smartless, kterou vedli Jason Bateman, Sean Hayes a Will Arnett, herec Spider-Mana sdělil, jak je to možné, že on a Zendaya ve tak úžasně spolupracují. Klíčem k jejich výjimečnému vztahu je vzájemné porozumění.

"Mám štěstí, že mám ve svém životě někoho, jako je Zendaya. Je zajímavé být v romantickém vztahu s někým, kdo je na stejné lodi jako vy. Můžete se podělit o své zkušenosti a všechny takové věci - a to má cenu zlata," prozradil Tom Holland. 

V nedávném rozhovoru pro BuzzFeed Holland zavtipkoval, když prohlásil, že mu chybí "rizz", tedy charisma, a že nemá žádný důvod ho využívat, když je ve šťastném vztahu. "Jsem šťastný a zamilovaný, takže rizz nepotřebuji," řekl herec.

Také v rozhovoru prozradil, že Zendaya byla jeho dětská láska. V současnosti není jen jeho přítelkyní, ale také jeho parťákem v meme a herečka Euphorie poskytuje nepřetržitě nejlepší obsah k jeho tvorbě. 

Témata: Zendaya