Nejnovější odhalení vztahu Shakiry a Piquého: Měli mezi sebou tajnou dohodu

Shakira a Gerard Piqué.

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

5. července 2023 17:04

Rozvod jednoho z nejznámnějších párů posledních let - zpěvačky Shakiry (46) a bývalého fotbalisty Gerarda Piquého (46) - byl velikým tématem diskuzí díky mnoha zdrojům, které naznačovaly, že k rozchodu došlo kvůli nevěře slavného sportovce.

Shakira a Piqué se stali středem mediální pozornosti již v loňském roce kvůli jejich rozvodu, který byl mnohokrát rozebíraný mnoha médii. Hlavním důvodem jejich rozchodu byla prý opakovaná nevěra ze strany sportovce, který se mezitím údajně zasnoubil se svou partnerkou Clarou Chia Marti.

Novinář José Antonio Avilés pro El Nacional de Catalunya sdělil, že podle nejnovějších informací měli Shakira a Piqué poslední tři roky otevřený vztah, který jim umožňoval svobodně si dělat, co si zamanuli.

„Měli mezi sebou dohodu, že si oba budou dělat, co chtějí. Avšak před světem se budou tvářit, že jsou pořád pár. Jeho blízcí byli velmi překvapeni, když se dozvěděli o obviněních z nevěry,“ sdělil v rozhovoru Avilés.

Podle dostupných informací se zdá, že Piquého čeká svatba s jeho přítelkyní, zatímco Shakira se rozhodla v tomto roce odstěhovat do Miami a vstoupit do nové fáze svého života. Tímto oba za jejich vztahem udělali velikou čáru. 

Témata: Shakira