Manželé Beckhamovi slaví šťastných 24. let jejich lásky

Beckham, David 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

5. července 2023 15:08

Bývalý fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria Beckhamová oslavili již 24 let šťastného manželství. Na instagramu se oba pochlubili řadou vzpomínkových fotek a Victoria zveřejnila dokonce vzpomínkové video, které zachycovalo jejich svatební den.

V příspěvku na sociálních sítích sdílel David Beckham (48) fotografii, na níž spolu s Victorií (49) drží štěňata. K příspěvku napsal: V tento den 4.7.99. 24 let a stále dál.  Nejlepší manželce, mamince a partnerce v pití (většinou) Všechno nejlepší k výročí, moc tě miluji."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Victoria oslavila výročí manželství vlastními příspěvky, ve kterých sdílela vzpomínky jak staré, tak nové. V jednom z příspěvků je David na ni láskyplně zírající, zatímco Victoria je zahleděná do kamery a pevně svírá manželovu ruku. K příspěvku napsala: Stále se držíme za ruce a stále se směju (s tebou, nejen na tebe). Moc tě miluji."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria zveřejnila také vzpomínkové video z jejich svatby, kde rozkrajují obrovský kvetoucí dort. Od všech svých přátel a fanoušků dostávají krásné vzkazy. "Všechno nejlepší k výročí mému oblíbenému páru na světě," napsala hvězda seriálu Zoufalé manželky a Victoriina nejlepší kamarádka herečka Eva Longoria. 

Témata: David Beckham