Harryho a Meghan nahradí Andrew? Plány na stěhování jdou k ledu kvůli zdraví!

Princ Andrew, vévoda z Yorku, autor: Roosewelt Pinheiro/ABr 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. července 2023 10:41

Harry a Meghan jsou definitivně pryč, jejich někdejší britské sídlo Frogmore Cottage je volné. Plány na stěhování kontroverzního prince Andrewa do domu se ale odkládají, informují britská média. Důvodem jsou zdravotní problémy jeho exmanželky Sarah.

Sky News minulý týden informovala, že královský palác potvrdil, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu, tedy princ Harry a jeho žena Meghan, opustili Frogmore Cottage. Při té příležitosti bylo zdůrazněno, že dvojice zpětně uhradila výdaje za provedené úpravy ve výši 2,4 milionu liber.

Poté, co se po loňském úmrtí královny Alžběty II. stal králem Karel III., přišla britská média s informací, že panovník chce svého mladšího bratra přesunout právě do Frogmore Cottage. Aktuálně jsou ale tyto plány u ledu.

Jak uvedl server Independent, zdroj z paláce sdělil nedělníku Mail on Sunday, že plány na stěhování nejsou aktuální, zatímco Andrewova bývalá manželka Sarah Fergusonová podstupuje rekonvalescenci po nedávné operaci. Pár spolu totiž žije v Royal Lodge o zhruba třiceti pokojích, ačkoliv se rozvedl už v roce 1996.

Fergusonové byla diagnostikovaná rakovina prsu při pravidelném mamografickém vyšetření. Třiašedesátiletá vévodkyně z Yorku následně podstoupila úspěšnou operaci a v současnosti se zotavuje, jak uvedl její mluvčí před několika dny pro deník Daily Telegraph.

Témata: Princ Harry princ Andrew (syn královny Alžběty) Meghan Markle Sarah (vévodkyně z Yorku)